matematik bilgin sıfır değildir herhalde.. kolay matematik kitabı al en azından 5 6 net bile puanında iyi etki saglayacaktır.. ve tercihin sadece polislik gibi görme alternatifleride düşün
Hocam Zaten Aöf Okuyorum.Üniversite Düşünmüyorum.+250 Yaparsam Yeter. 30 Sosyal 30 Türkçe Yapabilirm.Matematik Ve Fen Dediğim Gibi Sıfır Denicek Kadar Az.Onlardan Yürüyemem.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:26:39 -->-> Daha önceki mesaj 20:25:23 --
YGS için integrali,trigonometriyi yalayıp yutman gerekmiyor dostum, sayılar,kümeler,problemler,işlem bu gibi konuları en azından basit formüllerle geliştirmen maksimum 20 günün alır. Şu 2 ay kaldı napıcam huyundan vazgeçin, iki ayda neler neler yapılıyor. Sen süreyi kafana takmışsın bence en önemli problem düzen. Düzenli çalışırsan sana o süre yetip artacak ve hatta matematikten,fizik ve kimyadan güzel netler çıkaracaksın. Sallamanın hiçbir faydası yok ki zaten görmüşsün.. Sana tavsiyem, internetten gerekirse videolu ders izle, şu facebookunu dondur ve site açtıysan onlarla ilgilenme. Bırak herşeyi, asosyal olma ama sosyal olucam diyede derslerini aksatma. Tavsiye, tavsiye, tavsiye.. mümkünse uygula
Forumdan Hoca Olan Arkadaşla Görüştük,O Süre Zarfında Matematik Öğrenilemiyceğini İletti.O Yüzden Gözüm Korktu.