Merhaba arkadaşlar hakkımda 2 yıl önce açılan telif hakkı davası sonucu geçen gün karara bağlandı ve bugün bir belge gönderildi mahkeme tarafından. Hükmün geriye bırakılması kararı verildiğini biliyordum yalnız belge sonunda şöyle bir metin var para cezası mı verilmiş, ne kadar verilmiş tam anlayamadım bu işten anlayan arkadaşlar belgeyi yorumlayabilir ya da beni yönlendirebilirse çok iyi olur ben fazla bir şey anlamadım.
Bu arada davada benim gibi 2 kişi daha var. Toplam 3 kişiyiz.
''... Avukatlık asgari ücreti tarifeleri gereğince 1.980.00 TL maktu vekalet ücretinin sanıklardan müştereken alınarak katılan şirkete verilmesine,
Aşağıda dökümü yazılı ( 72,00 ) TL yargılama giderinin CMK.nun 325/2. maddesine göre sanıklardan müştereken tahsiline,
Katılan vekilin yüzüne karşı, sanıkların ve sanık xxx ın müdafisinin yokluklarında, katılan vekili açısından bugünden itibaren, sanıklar açısından ise kararın sanıklar xxx ve xxx (ben) müdafisine tebliğinden itibaren bir hafta içerisinde hükmü veren mahkemeye veya bulunan yer mahkemesine bir dilekçe verilmesi veya zabıt katibine bir beyanda bulunulması, bu beyanın tutanağa geçirilmesi ve tutanağın hakime onaylattırılması suretiyle istanbul nöbetçi ağır ceza mahkemesi başkanlığı nezdinde itiraz yasa yoluna başvurabileceğine ilişkin olarak verilen karar açıkça okunup usulen anlatıldı.
MAHKEME MASRAFI:
Bilirkişi Gideri :......... TL
Tebligat Ücreti : 72,00 TL
Yazışma Ücreti :.... ..... TL
TOPLAM : 72,00 TL
Bana verilen ceza ne kadar, bu cezayı nereye ödemeliyim.. Bu konuda beni aydınlatabilrseniz sevinirim arkadaşlar, şimdiden teşekkür ederim.