Merhabalar , benim bir clone oyun sitem var. aranan kelimede hiç adwors reklamı yok. Ama ben ne zaman reklam versem , o kelimede orjinal sitenin reklamı çıkıyor. Ben reklam vermessem , onun reklamı çıkmıyor.

Soru 2 : Tahmini ilk sayfa teklifi 0.01 kuruş olarak gösteriyor , Tahmini üst. ilk sayfa teklifi , 0.07 kuruş olarak gösteriyor. Ama ben 0.07 kuruş yapmama rağmen hala reklamların çıkmıyor.

Soru 3 : Kalite puanım 6/10 ve , teklifim 0.07 kuruş olmasına rağmen , reklamlar gösterilmek için tetiklenmiyor. 500 gösterim ve 10 tık almış , genel olarak reklam çıkmıyor.

Soru 4 : Normalde sürekli sağ tarafta v.s birçok reklam görürüm adwors reklamı. Ama benim reklam verdiğim kelimede orjinal siteden başka kimse reklam vermediği için , benim ilk sayfada çıkmama durumum garip değil mi ? yani başka reklam veren olmadığı için çıkmam gerekir.

Soru 5 : En üstte reklamımın çıkması için , diğer reklam verenden fazla teklif vermem gerektiğini biliyorum , ama ilk sayfa teklifi 0.01 olarak söyleyen adwors , 0.10 vermeme rağmen bile reklamımı ilk sayfaya çıkarmıyor , bazen gün içinde 1-2 tık alıyor bu şekilde.

Bana yardımcı olacak varsa şimdiden çok teşekkür ederim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:46:15 -->-> Daha önceki mesaj 04:44:57 --

Point adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adwords ile ilgili tüm teknik sorularınıza konu altından cevap alabilirsiniz. Her soru için farklı konu açmak yerine tek konudan devam etmek daha faydalı olacaktır. Adwords konusunda yeni olan birisi sadece bu konudan faydalanarak bilgi sahibi olabilir.
Teşekkürler.