Tha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SATILDI YAZISINI DİKKATE ALMAYINIZ.

Güzellik Alanında Lider site - Diğer alanında lider site diye satış yapan sitelerle karıştırmayınız.
Bu sitenin üstünde kadindlarkulubu dışında site kalmamıştır. Yuksektopuklar , elmaelma gibi siteleri geride bırakmış bir sitedir.

Diğer kadın sitelerindeki hit çeken moda - dekorayson -elbise vs gibi konuları yoktur. Bu yüzden Güzellik alanının lideridir. Alanında yer alan 200 küsür güzellik bakım sitesinin hitini tek başına geçmiş durumdadır.

Kadınlarkulubunun güzellik kategorisinde üstüne çıkmış tek sitedir.

Domain net ve kısadır jenerik + keywoard = 15 -20 bin tl değerinde
tema özel yaptırıldı 3 bin harcandı. Sürekli düzenlemelerle bu rakamı buldu

Hit : 22-25k tekil hit 60k sayfa gezinim
Alexa : Tr 1400 lerde
Pr : Pr 3 Tüm kategoriler pr 3-2 dir alt konuların son 4 aylık kısım hariç tamamı prlidir.

Kazançlar : 4.000+ adsense her ay artıyor. + 3000+ Özel reklamlar + reklam alanı için giddigidiyora başvuruldu onay bekleniyor ondanda + kazanç sağlanacaktır.

adnsen kazancı ocakta 140-150 lerde ki normalde ocak kazançları düşük olur önümüzdeki ay 180-190 ları görecektir. Hiti ve kazancı her ay % 10-20 aratmaktadır. 9 yıllık domain 10.5 aylık site istikrarı takip edebilirsiniz.

İstenen fiyat= 7000 x 18 = 126.000 - 1.000 sünnet pazarlığı

18 aylık gelirine satılıyor evet neden 18 aylık gelirine satılıyor.

1. hit her ay düzenli artıyor. Tabi bu sizin devam edeceğiniz sistemlede alakalı.
2. domain ismi kısa jenerik keywoard net uzantılı 15 -20 bin ederi var temayada 3 bin harcandı zaten 3 aylık kazancı domain + tema Site kalitesine göre 15 aylık gelirine satılıyor. Ki hiç birşey yapmasanız bile site bu şekilde devam eder.
Alanının lideri marka olmuş bir site 10 aylık gelirine satılan bloglar gibi olamaz malesef.

ciddi alıcılar telden ulaşsın hiçbir mesaja cevap vermiyorum. Zaten alım gücü ve alabilecek durumu olan 3-4 kişiyi geçmez meraktan aramayınız.

0541 457 3533

Son olarak : benim sistemimle devam edenlere 1 sene boyunda hit ve gelir artış garantisi de veriyorum. - Saçma sapan işler yapmayın yeter bu konulardada uyarıda bulunucam 1 ay benimle kordineli olacaksınız tabi isterseniz
Siteyi ben de biliyorum guzel site buraya yazmamin sebebi ise satildi yazisi sadece size gozukuyor.