Ülkemizde birkaç örnek var tabiki ancak ististanalar kaideyi bozmaz. Hep merak etmişimdir gelende karma karışık bir piyasa olan borsa içerisine iki üç tane ev hanımını atsak nasıl işlem yaparlar, nelere dikkat ederler. Acaba bizim göremediklerimizi görürüler mi? Yada iyiden evi köyü satarlar mı diye
Dün webde gezinirken borsanasıloynanır1 sitesinin yazısına denk geldim sosyal medyada, çok beğendim. En azından başlığını çok beğendim ve konuyu r10'da tartışmaya açmak istedim. Biliyorum buradada sağlam borsacılar var, fikirlerini merak ettim ayrıca eğlenceli bir başlık olur diye düşündüm.
Yazı bu:
http://www.borsanasiloynanir1.com/ba...ynayabilir-mi/
Evet beyler ne düşünüyorsunuz? Bayanlar borsada işlem yapabilir mi? Yaparlarsa kazanç / kayıp oranları ne olur? Piyasalara giriş yapmak isteyen bayanlar ilk olarak neler yapmalıdır?
SON olarak ellerin hamuru ile hiç bu işede bulaşmasınlar mı?
Güzel bir içerik olmuş zevkle okudum. Evet bayanlar işlem yapabilir tabiki ancak zorlanırlar biraz

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:29:57 -->-> Daha önceki mesaj 17:29:04 --
biraz alaylı biraz da ciddi cevap veriyim bende

bayanlar borsa oynuyamaz diye bişi yokki

oynayanları var genelde finans sektöründe olanlar oynar ha misal 100 bayan varsa bunalr 10 tanesi falan oynuyodur belki daha fazlası bişi diyemem borsayı bilgisi olan oynar bilgisi olan girer bir bayanında bilgisi ve parası varsa girer neden girmesinki. geçip de ev hanımı girmezki çünki o parayı elinde tutmaya tasarruf etmeye çalışıyor yediğinden içtiğinden kıyafetinden kısıyor Annelerimizden görüyoruz bunu

benim tanıdığım 3 tane finans cı bayan var 3 de oynuyor

kısacsı büyük ihttimal borsaya giren bayanlar ev hanımı değil bu işlerde bilgisi olanlar.
Benim tanıdığımda birçok ekonomist bayan var. Hatta bana alım satım hakkında akıl verenler bile var. Ama bir bayanla hisse senedi falan konuşmak nedense hep komiğime gitmiştir