snowfalcon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kartvizitin değil broşür oluyor sizin dediğiniz en mantıklırı üzerinde şirket bilgileriniz ve yaptığınız işi özetleyecek bir slogan bulmanız ve onu eklemeniz . Bende makine mühendisiyim yazımı makine bu arada. Slogan kısmı içinde şöyle düşünün toyota dun bugün yarın sloganı ile kalite ve sağlamlık mesajı veriyor sizinde bahsettiğiniz özelliklere göre bi slogan seçmeniz lazım. Ayrıca ürettiğiniz ürünlerden bazılarının şeklinde olabilir kartvizit. Ayrıca merak ettim hangi makineleri ürettiğinizi pm atabilirseniz sevinirim.
Hotfix kesim makinesi-Zebra perde kesim makinesi-Çıta makinesi-Boncuk dizim makinesi-Ataç makinesi yaptıklarım bunlar ama bende sınır yok her türlü makineyi yalabiliyorum Şükürler olsun.. Hotfix kesim makinesinin patenti ne yazıkki bende değil başka bir firmaya ait olduğu için çok fazla şekil değiştirerek yaptık ve adamlar sadece o makineden 750.000 tl kazanmış kullandıkları step motor, sürücü, kompresör, makara, pnömatik sistem Ürün 2.500 tl satış 7.500 tl Türkiye de 150 yere satmişlar bu da 750.000 TL eder bizde kendi üretimimizi yapmak istiyoruz onun için çok fazla Çevre gerek çevre için de mühendis odası-Tüyap-Fuarlar gibi yerlerde tanıtımımızı yapıyoruz..

Hocam benim dediğim kartvizit küçük olan
Adama verdiğimde yere atmayacak bir dizaynda olması gerek sıradan olsa bile yazacaklarım etkilemeli..