by_antiseptic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Global anlamda Türk kullanıcılarından şikayet ediliyor, birçok blog'da benzer içerikler yazılmaya başlandı son günlerde; bunlardan bir tanesi;

http://blog.appwared.com/awful-app-r...-star-reviews/
Aynen forumdada ücretli olarak satanlar var google play yorumu. Onlarda düşürme işlemi yapıyordur muhtamelen.

roadscrat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok haklısınız yaptığım çoğu oyun bu yüzden düşüşe geçti artık bende tamamiyle türkçe oyun yapmıyorum ve ana dili ingilizce olarak kullanıyorum.Oyunu türkçe yaptık mı hemen başlıyorlar kötü yorumlara ki söylediklerinin geneli.1 yıldız verip rezalet, kötü gibi kelimeler fakat oyunda söyledikleri hatalar bile bulunmuyor.Yabancıların verdikleri oylar bile 5 yıldız olmasada 3 - 4 yıldız arasında değişiyor ve thanks, very good, developer very thanks gibi kelimeler çok kullanılıyor.
Evet birçok bağımsız yapımcının şikayeti bu. Manuganuyu bilirsiniz onun yapımcısıda şikayetlerini söylemişti bize.

StxTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oda birseymi benim uygulamayı indirip platformda ****** paylaşım yaptilar.Uygulamayı kullanan ve yurtdışından katılan bay,bayan üyeler uygulamadan bana bilgi vererek ayrıldılar.Tamamen ıngilizce bir uygulama icin çalışmaya başladık bizde mecburen.

Aynen

Mobil cihazla gönderildi