ALem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Blogunu ilk takip ettiğimde şimdikinden farklı bir tema vardı galiba tabi o zaman wordpress ipucu 50-60 arası birşeydi Google'dan birşey ararken rastgelmiştim sonra Anasayfa'yı gezerken bi baktım Wordpress ... ipucu" (50 veya 60 arası bir rakamdı tam hatırlamıyorum) dedim bu adam ne yapmış böyle başladım en baştaki ipucundan sonra takip ede ede 110'lara kadar geldim sonra takip edemedim işlerden dolayı. (herneyse )

Konuya dönecek olursak; şimdi benim amacım blog açmak o nedenle blog temasının çıkmasını mı beklesem aceba o konuda biraz düşünüyorum kararsız kaldım Belli bir tarih varsa x ay ve xx gün içinde vs ona göre kararımı verebilirim.
Sanırım bu hafta blog temasını döküp kodlayacagım tasarım hazır. gene trend metro stilinde (fazlası ile keskin hatlar gene metro yani) ama ne amaçlı kullanacağınıza bağlı. eğer kadın / moda sitesi düşünüyorsanız bence bu daha mantıklı. bu tarz bir çalışma örneğin pinterest varyasyonu gibi... bayan kullanıcılar tarafından daha tatlı benimsenebiliyor.

tabi gelenek bozulmasın diye çift sütunlu blog tasarımını da kullanabilirsiniz.

seçim sizin..

iyi dilekleriniz içinde sonsuz tesekkurler ayrıca.. fatihtoprak.com sizlerle var.