AlprTbk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kız on numara diye zaten orda,hiç bir vasfı yok.Yaptığı işin bölümünü bile okumamış,aynı Defne Samyeli gibi güzelliğinden dolayı o da spiker.

Bayanlara hassas demeyi biliyorsunuz da,ölmüş kişilerin arkasından "geri zekalı" diye hitap etmeyi nasıl yapabiliyorsunuz?İki ayrı kişiliğiniz mi var sizin.

O geri zekalı diye hitap ettiğiniz kişiyi bende hiç sevmezdim fütursuz hareketlerinden dolayı ama en azından o kişi yılların gazetecisi,yıllarını bu işe adamış birisi.Yakışıklı diye de gelmemişti olduğu konumlara.

Neyse,bu konuya bu sözlerle veda ediyorum;
"iyi bir kalçanın iyi bir beyinden daha fazla prim yaptığı bir ülkede hiç birşey değişmez"
Yok Mesela Ben O Geri Zekalı Kelimesinin Yerine Başka Sözcüklerde Söylerim de Gerek Yok Şimdi...

Mesela O Öldüğünde Burada Konu Açılmıştı Allah Rahmet Eylemesin, Mekanı Cehennemin Dibi Olsun Diye Söyledim. Sonuçta Benim Görüşüm Öldü Diye Arkasından Giydirme Yapmayacağım Anlamına Gelmez... Sonuçta Spikerlik Haricinde PKK Terör Örgütünün Resmen Elemanıydı. Türkiye'yi Avrupaya Şikayet Etmiş Zerzevatın Tekiydi. Asıl Söylemezsem Günaha Girerim...

Neyse Selametle.

....