Her konuda olduğu gibi, bu konuda da uzmanlarımız yorumlarını esirgememişler.
Öncelikle şunu belirteyim,
Galerici değilim. Genel olarak da galerici ve emlakçılardan uzak yaşamayı severim. Mümkünse işlerime bulaştırmamaya çalışırım.
Ancak....
Galerici satandan da, alandan da komisyonunu alır. Emlakçı alıyor da, galerici lanetli esnaf mı neden almıyormuş?
Aynen, sanki bizim icin mi yoruldu? kendisi icin yorulmustur ve zaten %5 %10 a varan komisyon alir aracin eski sahibinden...
Siz ona hic vermezseniz de olur ama arkadas dedigi gibi 50-100 tl verebilirsiniz isterseniz.
Ticaret ticarettir. İsterse %25 alır. Alan memnun, veren memnunsa sorun yok. Satıcıdan aldı diye, alıcıdan alamaz kanunu mu var?
usta bu galericilere elini verirsen kolunu götürürler dikkat edin derim.Adamın teki 23 e aldığı m3 e 1000 tl masraf yapıp yaptıkları masraflarda alakasız tofasa takılan hava filtresi vardı 33 e satmaya çalıştığını gördüm
Ne alakası var? Satabiliyorsa 50'ye de satar. Bu onu kötü yapmaz ki! Alanın aklı varsa almasın. Forumdan 8 TL ye aldığım domaini 1 ay sonra 700 TL ye sattım. Kötü müyüm ben?
Hatta temmuzda 1 TL ye reglediğim domaini 1500 TL ye satmak üzereyim. Öleyim ben en iyisi