özellik olarak bugüne kadar hiçbir temada görmediğim özellikleri biraraya getirmiş hocam tebrik ederim zaten senden de böyle bir tema bekliyordum özellikle de blogunu (wordpress ipuçlarını) sürekli takip eden birisi olarak. tabi işlerimden dolayı bir süredir nete fazla takılamıyorum satış konusunu görünce heyecanlandım açıkçası
Pc başına geçtiğinde tekrar inceleyeceğim yalnız gtmetrix ve google page speed düşük gördüm
@ALem selamlar. Teşekkür ederim.
O durumları gzip, eklentileri ile kolaylıkla halledebilirsiniz. GTmetrixinde kırdığı puan kısımları resimlerin width ve height değerleri ile alakalı.
Malum responsive çalışmalar için bu şart.
Ek olarak heyecan ve güzel dilekleriniz için çok mutlu ve memnun oldum. Blogun takip eidlmesi her daim hoşuma gidiyor.
Yakın zamanda blog teması ile de satışlarımız olacak her eve herkese her keseye Wordpress temaları sloganı ile bol bol çalışma üretip satışa sunacağız.
Takipte kalın derim iyi forumlar...
Satışlarımız r10 dışı talepler ile oldukça beklediğimden de fazlası ile devam eden bir performans grafiğine sahip bakalım r10 eşrafından kimlere vereceğiz beklemedeyim (: