g3z3g3n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her sektör için organik paylaşımlar, beğeniler yada link alımları yapılmıyor. Bazı sektörler vardır ki sizin yaptığınız çalışmaları ORGANİK göstermeniz gerekmektedir. Aynı vermiş olduğunuz örnekte ki gibi.

...........

Bunlar da organik değildir, sonuçta siz yaptırıyorsunuz.

Video siteniz vardır, haber siteniz vardır vs.. bu tür içerikler sosyal dünyada paylaşılır, lakin her sektör böyle değildir.

Ayrıyetten bir sözünüze katılmıyorum.

Site içi link inşaası her ziyaretçi ve örümcek içiin gereklidir. Yine makale içerisindeki Bold yazı vs.. gibi belirgin olmak şarttır.

Düz bi metin düşünün xxx.xxx kelime. Ziyaretçi ne kadarını okur ?
Birde ortalama 400 kelimelik bir makale düşünün.
Ziyaretçinin giriş yaptığı kelimeler belirgin resim ve video ile süslenmiş bir makale..

Çok kasıyoruz doğru. Hem kendimizi çok kasıyoruz hemde sitemizi. (haşa) Yaratıcılık, üreticilik yok çoğumuzda. Biri şunu yapmış bende yapayım, biri bunu yapmış bende yapayımlarla kendimizi öldürüyoruz.

Örneğin bundan x yıl önce wp çıkmadan önce saatlerce html ile yada Php Nuke ile uğraşırdık. Ama uğraştıkca geliştirirdik bilgilerimizi.

Php Nuke'de bir modül (Kategori) için sabahlara kadar uğraşırdık, beğenmez silerdik.. Saatlerce verdiğimiz emek boşa giderdi

Başka bir örnek; Bundan 5-6 yıl önce Tanıtım Yazısı yapardık ama ismini bilmeden. Footer'dan alınan link işe yarıyorsa, konu içindeki link'de işe yarar derdim. Ve millet yorum link, toplist yada forum link kasarken ben kendi sitelerimden konu içi link ile her kelimede liderliğe oynardım. Şimdi ise dilden dile, ağızdan ağıza sakız oldu.

Demek istediğim her zaman organik olamayız ama öyle gösterebiliriz. Ve inanın öyle yaptıktan sonra hiç bir güncelleme bizi düşürmez..
Evet hocam benim bahsettiğim organik değil ama programlarla belli sitelerin belli alanlarına linkleri yığdırmanın yanında söylemiş olduğum şeyler aşırı organik.

Dediklerimi de başka yerlere çekmeye gerek yok xxx.xxx kelime gibi. Ben 150-200 kelime kalıbından kurtulalım diyorum siz xxx.xxx diyosunuz Bazı şey vardır 2000 kelimeyle anlatılır. Bazı şey vardır 100 kelimeyle onda hemfikiriz.

Kimse bold kullanmasın demiyorum, bold tek başına yeterli değil diyorum.

Ayrıca Php nuke filan dedemin anlattığı hikayeler gibi benim için sadece hatırladığım kadarıyla wordpress 2.6 dan başlayarak 5-6 yıldır onunla gidiyorum her yere sizin kadar da mazim yok açıkçası. Bilgiler ve ya fikirlerimiz de çatışmıyor, aynı şeyleri farklı şekilde dile getiriyoruz esasında