Hocam ayrıca belirteyim konunun tamamını okumadan cevap verdim yurtdışından alacaksan türkiyede pasaport kaydı yapacaksan kesinlikle 100-150 tl gibi bi miktarı gözden çıkarman gerekiyor.Ayrıca Türkiye'ye giriş damgası 1 ayı geçmeden kaydını yaptırman gerekiyor.Garanti konusunda ise bir arkadaşım almanyadan note3 aldı ve türkiyede garanti kapsamında olup olmadığını satıcıda bilmiyordu öyle aldı koydu cebine.arkadaş 499 euroya aldı fakat tax free yoktu.Munich hava alanında epey bi koşuşturduk fakat ne doğru düzgün muhattap bulabildik nede bulduğumuz tax free ofisinde ilgi alaka.tax free alacağım diye pek fazla ümitlenme derim ben yinede şansını dene tabiki.şu anda yurtdışında fiyatlar nasıl bilmiyorum ama biz türkiyeye geleli bir buçuk hafta kadar oldu biz tam indirim sezonunda oradaydık heryerde christmas marketler mağazalar indirimde aklına ne gelirse herşey indirimdeydi telefonuda o indirimden aldı arkadaş.bana sorarsan telefonu türkiyeden al zaten taş çatlasın en fazla 400 - 450 tl ucuza geliyor onunda 150 sini imei ile uğraşırken harcadın desek geri 300 350 gibi bişey sen bilirsin yinede ama türkiyeden al kafan rahat olsun bi sıkıntısı olduğunda karşında bağırıp çağıracağın muhattap olması her zaman iyidir