PisiPC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaç kh/s alıyor hocam bu alet daha doğrusu kaç alması gerekiyor yaklaşık, ben 4300 TL harcadım 2100 kh/S civarı bir değer alıyorum, merak ettim.
LTC ve benzer tabanlı coinleri test edemedim daha test edip geri dönüş yaparım.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:14:59 -->-> Daha önceki mesaj 04:10:48 --

oskar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle sisteminiz hayırlı olsun. Yarın itibariyle ben de aşağıdaki özelliklerde bir sistem ediniyorum.

Anakart : MSI z87 g55
İşlemci : g3220
Ram : 4gb g skill
Psu : Belirttiğinizin aynısı
Ekran Kartı : 3 x r9 280x sapphire toxic

Şimdilik 3 kart ile başlamayı uygun gördüm. Zira henüz çok fazla bilgim yok. Eğer her şey yolunda giderse riserlar ile 6 karta çıkabilirim.

Aynı şekilde ben de arka odada kullanacağım için bağlantı sorunu yaşamamak için wi-fi dongle aldım.

Windows 8.1 kurulumu için 8gb lık bir flash disk aldım ayrıca.
Sisteme sadece ilk kurulumda monitör, klavye ve fare bağlayacağım. Ondan sonra teamviewer ile uzaktan kontrol etmeyi düşünüyorum. Bunun için sizin belirttiğiniz alternatif SSH yazılımı sanırsam. Biraz daha bilgi verebilir misiniz? Teamviewer harici daha pratik bir yöntem var mı yoksa monitör alırsam daha mı verimli ilerlerim? Malum her elektrik kesintisinde ya da internet kesildiğinde tekrar monitör bağlamak istemiyorum.
Ben şimdilik linux için ssh kurdum ve vnc kurmayı düşünüyorum daha pratik olsun diye.

Anakartınıza 7 adet ekran kartı takılıyor psu hesabını iyi yapın ona göre donanım seçin çünkü kafa ağırtıcı.iyi hesap yapmak lazım.