Neler konuşuluyor ? Bu güncellemede göze çarpanlar nelermiş ? Bir bilgi var mı?
link verebilir misin? okuduğunuz forumlardan?
2.2 gelmeden, 2.3 nasıl geliyor o da ayrı
matt cutts'un açıklaması :
https://www.r10.net/google-optimizasy...post1068489759
widgetlerde popüler aramaları gösteriyordum, google sayfamda yayınladığım haberlerin başlığını değiştirerek kafasına göre ön sıralara çıkartıyordu, o çıkarttıkça bende haberin içeriğine sıralamadaki yerime göre (insanların neyi aradıklarına göre) eklemeler yapıyordum bugün patladı
Serp değişikliği istatistiklerine dayanarak yaptığım gözlemlere göre bu güncelleme Penguen'e benzemiyor. Eğer 2 gün içerisinde bir değişiklik yapılıp Google tarafından duyuru yapılmazsa Penguen olma ihtimali düşer. (Google pengueni duyurur pandayı duyurmaz)
Yabancı forumlarda eylül ve ekim ayında giden sitelerinin geri geldiğini iddia edenler var. Tarihleri karşılaştığımda Panda güncellemelerine denk geliyor. Penguen'den dolayı giden sitelerinin geri geldiğini yazan yok sanırım.
Çok büyük bir ihtimalle Google on-page ile alakalı bir ayarlama yapıyor. 1-2 gün içerisinde olay netliğine kavuşacaktır. Beklemek en doğrusu olur.
çok ciddi bir hit kaybım vardı. eger dediginiz dogruysa aranan kelimeleri hemen kaldırdım.
düzelme ihtimali varmı acaba ?
4 eylülde giden sitelerin bir kısmı 12 ekimde geldi. Bu tür güncelleme 4-6 haftada bir yapılıyor. Spam kelimeleri kaldırıp beklemeniz doğru olur. 301 geçici bir çözümdür bir dahaki güncellemede tekrar yakalanır.
sitelerimde bu kez hiç bir değişiklik yok. halbuki mutlak bir yükseliş bekliyordum. neyse elimizdekini de almasında . buna şükür!
Bekleyelim görelim bende de şu an için bir değişiklik yok.
(Konuyu Toplam 30 Üye okuyor. : ) )
hergüncelleme sitelerimi geriye atıyor
Sitem 2. Sayfa iken birinci sayfaya çıkarmak için hergün tanıtım yazısı aldım. Bir çok siteden link aldım. Ama site 3. Sayfaya geriledi. Hitim %50 azaldı. Tanıtım yazilari etkisi azaldı galiba
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim Gözlemlediğim Yeni Siteler Genellikle Kazançlı olmuş bu olayda Ayrı bir konu daha text link yerine banner link tercih edenler kazanmış ben 20 ye yakın sitelerimde bunları görebildim bir kaçta rakip analizlerine dayanarak bunları söylüyorum. Sosyal İmleme Yararından Çok Zararları olmaya başladı yada abartılmadan yapılması öngörülüyor artık. Lakin Güncelleme bitmiş değil her saat farklı sonuçları görebiliyoruz.Eskiye dönüyor daha sonra daha kötüye gidiyor, Bakalım neler olucak. Farklı Tespitleri olanlar varsa konu altında yazarlarsa bilgilendirici olacağını düşünüyorum.
Dün 1.3K hit gören sitem bugün bu saate kadar 1.6K hit gördü. Sıralamarda hareketlilik yok.
Son aranılan kelimelerin sitelerde link verilerek gösterilmesi baştan beri sakıncalı olduğu söyleniliyor zaten.
hocam bunu yabancı forumlardan mı öğrendiniz link alabilirmiyim.
Evet arkadaşlar araştırmalarım ve görüşlerimiz doğrultusunda yanılmamışız
10.1.2014 güncellemesi gerçekleşmiş. Forumda bazı arkadaşlar da paylaşmış kanıtı :S inşallah herkese hayırlı olur
https://twitter.com/mattcutts/status/421719276244836353
http://searchengineland.com/official...widgets-181475