Arkadaşlar şu anda 8 adet kaldı.
Bu arada özelden bazı sorular geliyor. Netleştirmek adına şunu ekliyorum.
1 - Siz bir eklenti istediğinizde, eğer siz "istemezseniz" , bu eklentiyi sadece size özel yazarım. Fakat kapsamlı bir eklenti istiyorsanız ve paylaşmakta sıkıntı yok, herkes faydalansın derseniz, istediginiz eklentiyi 5 kişi daha isterse, benim güncelleme için alacağım ücret 5'e bölünüyor. Yoksa her istediginiz güncelleme herkese verilecek diye bir kural yok.
2 - Ben kafamdan Pazartesiye kadar bir zaman ayırdım. İşe başlayıp, daha sonrasında gecikmek istemiyorum. Çünkü kafamda da bir iş planı var, buna uymak için işe P.tesi günü başlayacağım. Dolayısıyla 10 kişiye satılmasını beklemeyeceğim. 1 kişi satın almış olsa bile, pazartesi start verilecektir. Yani kota gibi bir mantık yok, kimseyi bekletmeyeceğim.
3 - Yukarıda yazdıklarıma ek olarak sitenizde ürün listelemek isterseniz, ürün detay sayfasından form ile sipariş alma imkanınız olacaktır.
4 - Güncellemeden kastım, siteye tamamen yeni fonksiyonlar katacak güncellemelerdir. Bunlar dışında ufak tefek istekler için kesinlikle bir ücret talep etmeyeceğim ve elimden geldiği kadar herkesin isteklerini yerine getirmeye çalışacağım.
8 adet daha alım olacaktır, teşekkürler