akif68 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam dedikleriniz çok yararlı bilgiler cok tesekkür ederim.ancak benim sitem küçük bir ile ait haber ssitesi bu yüzden aldığım tanıtım yazılarından hit gelmesi cok zor bu durumda benim nasıl bir strateji izlemem gerekiyo?tekrar tesekkürlerimi sunarım
Aldığınız site yüksek hitli olduktan sonra illa ki gelir. Link alırken çok kolayca manipüle edilebilecek değerlere aldanıp link almayın.

Link alacağınızı sitenin backlinklerini, backlink sorgulama araçları ile inceleyin ve kaliteli bağlantıları var mı yok mu diye kontrol edin.

Alexa oto refresh kodları ile, hit programları ile, pagerank hacklink ile v.s kolayca manüpüle edilebilir, ancak backlink manipüle edilebilecek bir şey değil.

Bir sitenin kaliteli backlinki varsa vardır, yoksa yoktur, olmayan bir linki olmuş gibi gösterilemez,

Link alırken karşı sitenin backlinklerini analiz edin o yüzden, seçim kriteriniz bu olsun.

Spam backlinkleri olan, paravan, çöp, değersiz bir backlink ağı bulunan sitelerden tanıtım yazısı almayın. Ne kadar alexa eğeri düşük ve pagerank yüksek olsa da, almayın, uzak durun.

Kolay gelsin.