yani olay şu mudur?
hedef kelimelerde alt site aç bunlara çalışmayı yap yükseldiği anda bu alt siteyi ana siteye yönlendir
Yok olay tam olarak şudur...
Şimdi kurumsal bir site yapmak istiyorsunuz diyelim.
Atıyorum kelimeniz SEO ve tüm kelimeleri almak istiyorsunuz...
Almak istediğimiz kelimelerde şunlar olsun;
SEO nedir, SEO teknikleri, SEO zırvalmaları, SEO zımbırtıları....
Önce SEO nedir, SEO teknikleri, SEO zırvalamaları ve SEO zımbırtıları kelimeleri geçen domainler alıyoruz. Sonra bunları mevcut sistemler ile kendi keywrodlerinde 1. yapıyoruz. Ancak bu 4 domaininde backlinklerini kesinlikle farklı yerlerden alın ve sakın ola aynı yerden backlink almayın...
Ardından kurumsal sitemizi açıyoruz. Sitede SEO nedir diye bir sayfa, SEO teknikleri diye bir sayfa vs... sayfalarımızı oluşturuyoruz...
4 domainden gelişine 301 kurumsal sitemize...
1 hafta sonra ara sayfanız o kelimede 1. hiç backlinke falan gerek yok...
Bu çalışmada dikkat edilecek noktalar:
1. Sitelerin IP'leri kesinlikle A class, domainler bile ayrı yerlerden alınsa iyi olur.
2. Eğer google kaydı yapacaksanız, kesinlikle farklı kişiler, her kayıt kesinlikle telefon vs onaylanmalı googleye. Öyle gelişi güzel bloglar olmasın.
3. Her sitenin açılış ve yayın hayatına başlayış tarihleri farklı zamanlar olsun, hatta elinizden geliyorsa; 15 - 20 gün, 1 ay ara verin...
4. Bloglara 10 yazı yazsanız alırsınız sanırım o kelimeleri, alamıyorsanız; zaten bu kadar teknik bir yapıya hiç girmeyin

Karıştırırsınız sonra herşeyi...
5. Sakın alt paravanların backlink tablolarını aynı yerlerden ve aynı zamanlarda alınmış tanıtım vs ile yapmayın...
6. Paravanlarınız on page seo ayarları farklı olsun özelliklede (link - title) kombinasyonları birinde .html olsun birinde /2013/12/14/seheha olsun, diğerinde direk makale başlığı olsun gibi...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:36:54 -->-> Daha önceki mesaj 11:33:19 --
güzel not almışsın tebrikler. bu çalışmanın uzun vadeli sonuçlarını merak ediyorum. en azından 2 ay sonra falan. tekrar döner sorarım unutmazsam
Bu konuyu açtığımda kimsenin tecrübesi yoktu, mecbur denedik sonuçlarını yazdık.
2 ay geçsin o zamanda sonuçlarını yazarım. Ancak; 301 çektiğim sitelere gelen backlinkler kesilmediği sürece; sıkıntı olacağını sanmıyoruz. Çocuğu koymuş site, çocuğu geri almaz diye düşünüyorum. Ancak Google bu...