sistemi daha önce incelemiştim şuan içine bakmadım üye olupta aynı sistem sanırım.
facebook beğen ile kredi kazan altında reklam veren veya krediyle sayfa beğenisi almak isteyenler sayfasını ekliyor ve sadece beğen butonu gözüküyor.
Hem organik hem otolike gibi karışık bir durum
Beğenen kişi isteyerek beğeniyor sonuç olarak eğer yukarda dediğim sistem hala işliyorsa değişiklik yoksa sayfanın hangi sayfa olduğunu bilmeden beğenecek siteden sonra anasayfada önüne paylaşım düşerde görürse beğenmekten vazgeçebilir de sayfanın iyi takipçisi de olabilir dediğim gibi karışık bir durum biraz
Bir de sistemi tam olarak bilmiyorum suistimal edilebilir bir sistem mi acaba? Kredi kazanmak için sıradan reklamı olan tüm sayfaları beğenip 5 dk sonra beğenmekten vazgeçtiğinde o kazandığı krediyi alabiliyor mu?
Bunu yapabilir sanırım siteden yapmasa bile beğenir gider profilden beğendiklerini vazgeçer sitede krediyi kazanmış olur
veya fake profilden beğenir kredi toplar krediyi ödeme olarak alır yada siteye reklam verir . Sistem karışık ve çok suistimal edilebilir bir sistem NOT: yukarıda dediğim sistem hala devam ediyorsa.