Hocam daha iyi tema kullanmanızı tavsiye ederim. Daha iyi tema bulmakta kesinlikle zorlanmayacaksınız bundan emin olun

Ayrıca tsubasa'nın fan art çalışmaları vardır mutlaka (bknz:deviantART)

Binlerce tematik çalışma. Wallpaperları vb. bir çok şey bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Bunları ayrı bir kategoride toplarsanız içerik zenginliği olur. Ayrıca fotoları günlük 2 3 tane girerseniz siteniz google açısından olumlu sonuçlar verir.

Bu arada yüklediğiniz fotoları orjinal foto yaparak sitenize yüklemeyi unutmayın. Seo açısından da yararı olduğunu okudum bir kaç yerde. (forumda da yazanlar olmuş) Bu şekilde google image'dan da çok ziyaretçiniz olacaktır.

Kolay gelsin.

Edit: sitemap çalışmıyor bilginiz olsun

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:27:03 -->-> Daha önceki mesaj 23:09:01 --

Sitene bakarken aklıma geldi. Ayrıca dizinin karakterlerinin tanıtımlarının olduğu bir bölümde olabilir. Karakterleri tek tek tanıtabilirsin. Karakter tanıtımı nasıl yapılır diye düşünüyorsan pm at örnek link verebilirim. Ayrıca dizi tanıtım metni de yazılabilir. Dizinin ilk bölümünün başlangıcında dizinin zaten tanıtım konuşması var. Onları yazıya dökebilirsin.

Dizinin anasayfasını basit ama çizgi film tadında yaptırabilirsin. R10'da bunu ucuza yapabilecek yetenekli arkadaşlar mevcut. Anasayfan özel tasarım olur diğer sayfalar yine istersen wp.

Anasayfada bulunacak linkler şöyle olabilir mesala:

Tsubasa Kimdir? (Dizi tanıtım cümleleri yazar)
Tsubasa Wallpaper
Tsubasa Hayran Çalışmaları (veya Tsubasa Fan ART)
Tsubasa Dizi Karakterleri
Tsubasa'yı Şimdi İzle

Burda önemli olan Anasayfanı birini tasarlatman ve wp temanı değiştirmen olacaktır.

Benden bu kadar