Sayın
@tvsinema yazdıklarınızın çoğunda haklısınız, özellikle ekran kartı ve CPU konusunda. O paraya daha iyi birşey elbette alınır ama arkadaşında hevesini kırmamak gerekiyor, sonuçta ürün alınmış şuan kullanıyor. Bizede hayırlısı olsun ve güle güle kullan demek düşer.
Yok est hevesini kırmak için değil, henüz almadıysa diye uyarmak istedim sadece aldıysa zaten yapacak bir şey yok

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:00:07 -->-> Daha önceki mesaj 21:54:18 --
Hocam kusura bakmayın bu bilgisayar muhabbetleri canımı sıktı, biri bişey diyo, başkası onu sakın yapma diyo valla fenalık geldi hakkınızı helal edin.
Arkadaşlar dediğim sistemi aldım, Vatandan alma durumum yoktu evet ucuza gelirdi %25.
Bilgisayarı test edip aldım zaten. İstediğimin üstünde bir makına. Gerçi kardeşim kullanıcaktı o tamam dedi, gayet iyi. Oyunları full grafik akıcı bir biçimde oynatıyor. Kasma,donma,ısınma sorunu yok kesinlikle AMD yi öneriyorum oyun için.
Hepinizden Allah razı olsun konuya ilgi gösterenlere tek tek teşekkür ediyorum kusurumuz varsa aff ola.
Est varsa hakkımız helal solun, hayırlı olsun