djj adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim kardeşimede raynaud teşhisi koyuldu. Fakat onda titreme terleme yok. Eller aşırı derece de yaz kış soğuk.
Bize çözümü yok dendi sıcak yerde yaşayacak dikkat edecek v.s öneriler geldi sadece.

Umarım tez zamanda şifa bulursunuz
Sıcak yerde yaşasada fark etmezki eller buzgibi olacak yinede hatta yazları daha soguk oluyor kışları biraz ısınıyor eller

Teşekkürler.

FFaruXX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bilgilendirme hatası yapmışsın.klipsli ets,reynaud sebebiyle değil hipehidroz sebebiyle yapılıyor.reynaud,damarların daralması sebebiyle,ellerin sürekli soğuk kalmasına ve renk değiştirmesine sebep oluyor.ikisi apayrı dava.

geçmiş olsun,sonuçları ve nerede olduğunu ayrıntılı bir şekilde aktarırsan sevinirim.
Vallaha çok doktora gittim ultrasonada soktular baktılar damarlarda sorun çıkmadı (ayak) hepside bu "raynaud" hastalıgını dedi enson ameliyat yapacak doktorda bunu dedi araştırdıgım kadarıyla genelde 2si birbiriyle baglantılı gibi.

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde olacagım ameliyatı, istenilen tahliller ekg , akciger filmi,ve kan değerleriydi daha fazla birşey yapmadım detaylarını gördükce yaşadıkca yazarım düzelltigin ve geçmiş olsun dilegin için teşekkürler