Eskiden beri farklı taktikler deneyerek adwordsa zarara uğramadan kar markajlı reklam yayınlatıyorum. Geçenlerde 25 tl lik bir kod daha alıp yeniden 100 tl yapıp reklamlardan kar elde etmeyi hedefliyordum
Sonuçta cebimizden bir mevla çıkıyorsa onun katlanarak dönmesi gerekir.
Gelen email adresine kod geliyor ve sorunsuzca çalıştırıyoruz ve sonrasında ise verilen numarayı Türkiye ayağı ile irtibat kuruyoruz. Ve sonrasında panelden danışmanımızı aktif ediyoruz -
bende amatör müşteri ayagına yatıyorum -
Telefondaki bayan saolsun ilk para yatırmanızca size 100 tl bonus verecegiz diyor tabi bende yine amatörce tmm hemen yatırıyorum mevlayı yatırdıktan sonra yeniden irtibat ile aranıyorum ne oldu xxxx bey yatırdınız mı EVET deyince seviniyorum kadıncagız bir bakıyor panelde 25 tl gözüküyor ve ağzından baklayı çıkartıyor.
xxxxxx bey size hizmet vermemiz için ve kuponu aktif etmemiz için min 400/500 tl yatırınki hizmet verelim yoksa bu şekilde kupon kodunu aktif edemem diyor.
Sonuç olarak ben 400/500 tl amatörce yatırsaydım bu mevlanın % lik dilimini kendileri yiyecek
Siz siz olun her danışman ile çalışmayın zira adwords ta belirli ve stabil fiyatlar vardır.
Buradaki amacım bir arkadaşın dediği gibi onu ortaya çıkarmak ve şikayet etmekti ve saolsun arkadaşın dediği gibi firma 444 21 07 buradaki danısmanlara dikkat ediniz.
iyide sizin bu yaptığınız etik değil, sonuçda herkes sadece bir kere kupon kullanabilir, artı adwords optimzasyonu vs aman alan şeyler adam para kazanmayacaksa neden sizinle uğraşsın.
firma en akıllıca olanı yapmıştır.