Alıntı
Bu resellerda host sağlayabilir miyim?
Radyonun ne gibi eksileri olur resellera
Canlı yayınların kalitesi için ne yapmam gerekiyor ?
Son olarakta wordpress kurmayı düşünüyorum sizce ne kadar sağlıklı olur ve bunla ilgile tema önerebilir misiniz?
Öncelik iyi geceler.
Resellerinizde herhangi bir radyo yönetim paneli veya yayın otomasyonu yok ise resellerinizden bunu yapamazsınız.(cpanel için whmsonic mevcut.)
Canlı yayınların kalitesi için telefon vs üzerinden dinlenicekse radyo kota sorunu olmaması açısından aac formatında yayın yapmanızı tavsiye ederim.32 kbps aac türünde bir yayın minimum seviyelerde işinizi görecektir. Ortalama 64 kbps yayın yapabilirsiniz.mp3 yapacaksanız 128 altı pek tat vermiyor.
Sitenizin altyapısı tamamiyle sizin insiyatifinize kalmış.ister bir index atar player koyarsanız isterseniz hayal gücünüzün limitlerini zorlayabilirsiniz.
Tavsiye olarak vericeksem.Önemli bir projeyse ve fiyat konusunda iyi rakamları göze aldıysanız. medianova ve dgn nin yayın sistemlerini önerebilirim.Onun dışında ilk etapta ciddi dinleyici kitlesine ulaşana kadar forumda satış yapan herhangi bir firmadan alıp sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.