Toplu halde birşeyleri yaparsanız google saf degil anlar, sonucta yazılım
Neden bir çok kişi bunu yapıyor mantıgı ile hareket eder
Forumda sürekli bu tür bilgi paylasımları oluyor, çok güzel paylaşmak işe yarar şeyler
Kısa süre sonra bir bakmışım söylenen bilgi off olmuş

)
İki tarafı b.k lu değnek misali
R10da sanırım Bu konuyu forum içinde 854 kişi görmüş
Kimbilir dısardan ne kadar kişi gördü ( tahmini 5 K )
Bunların yarısı bu söylediginizi yapsa , bence google anında farkeder ve olayı kapatır..
Selamlar;
Nasıl Google mühendisleri kendilerini geliştirmek için bir şeyler yapmak zorunda olsa da bir çok Youtuber bu durumdan şikayetçiydi. Malesef bizde özgün çalışan youtuber çok az olduğu için kapanan kanallara ses çıkaramadık. Fakat o günkü depremin youtube çalışanları üzerindeki baskısı çok oldu. Hatta bunu kamera karşısında hüngür hüngür ağlayan Youtuberların videolarını izleyerek de gördük. Bu benim buraya yazmam ve görse görse 10k arkadaşın okuması inanın hiçbir şey değil. Bu bilgiler dünyanın önde gelen otoriter online marketing sitelerinde zaten paylaşılmakta Kİ bu bir hile değildi. Bugün bir güncelleme gelir yarın başka bir güncelleme gider. Youtube'un savaşı sadece spama karşı. Benim gibi arkadaşlar buraya bir şeyler yazdı diye onlar sürekli güncelleme yapmazlar.
Gel gelelim Youtube işi ne kadar zorlaştırsa da bu bir savaştır diye düşünüyorum. Nasıl White hat seocular varsa bir okadar da Blackhat seocu var ve bu işin daha uzmanı olmuş kişiler belli başlı kişiler hariç zaten bizim gibi sadece spam çalışan kişiler. Ama onlar ya ürün satıyor ya da yükledikleri videodan verdiği linklerle PPD siteleri gibi sitelerden para kazanmaya bakıyorlar.
Kullanıcılarını Google + kullanımına zorlamak için ne kadar da yırtınsa, bir Facebook olamayacağını ilkokul çocuğu bile söyleyebilir. Bu dönemler geçici diye düşünüyorum. Yıldıra yıldıra, adsense hesaplarını kapatmaya varıncaya kadar spamcılara bu işi bıraktırıp biraz rahat nefes almaya çalışıyorlar hepsi bu.
Bu arada bu yöntem az önce baktım çalışmıyor, ama yeni gün yeni çözümleri beraberinde getirir. Bekleyelim birlikte görelim...
Edit: Yeni yöntem konuya eklenmiştir.
Saygılar