Arkadaşlar iş programımın yoğun olmasından dolayı eğitimlere başlanmamıştır. Eğitim başlangıcıyla ilgili henüz net bir tarih bulunmamaktadır.

Eğitim sonrası eğitim alan kişilerin yorumları neticesinde hareket edebilirsiniz. veya istediğiniz saatteki eğitime 1 günlük ücretsiz katılabilirsiniz.

seo = deneyim, zaten bu deneyimler uygulamalı olarak anlatılacaktır. ********, seo çalışmalarını ekip olarak yürütmektedir. Bu ekibin yönetimi ve çalışma stratejisinin oluşturulmasını kurs bünyesinde öğrencilere anlatacağım. Zaten seo hakkında sorabileceğiniz tüm soruların anlık yanıtını alabileceğiniz bir eğitim olacak. Aynı zamanda 7 yıllık bir eğitmenlik tecrübem vardır ve eğitim başlarsa bu farkı net bir şekilde görebilirsiniz.

8.000 adetlik satış başarısı yakalamış uzmanından seo kitabının son cümlesi "paylaşmak kazanmanın en hızlı yoludur". Benim prensibim budur ve herkese tavsiye ederim.

Olumlu veya olumsuz görüş belirten herkese teşekkürler. Müsait olan herkesi ofisimize kahve içmek ve güzel bir sohbet için beklerim. 0216 392 39 29