SEO konusunda minumum bilgiye sahibim. Bu konuda bilgi verecek biride değilim. 1 yıl önce yeni açmış olduğum sitede çoğu konu cp olarak paylaştım.(içeriği biraz düzelterek.) ilk 1 ay 300-500 arası hit oldu 3. ayın sonunda 4 - 5k arası. Aynı sektörde 3. ayda başka bir site açtım tamamen özgün içerik ve çeşitli seo çalışmaları yaptırdım.(seo uyumlu tema hosting eklentiler tanıtım yazısı link vs vs.) Şu an ilk sitem günlük 2- 3k arası hit alırken tamamen özgün sitem günlük 200 400 arası hit alıyor. Aralarındaki tek fark ilk açtığım siteyi kendi fikirlerime göre çalışma yapmamdı.(sizin tabirinizle seo çalışması. Hosting hariç tek kuruş para harcamadım).
Şimdi yazımdan size gidip cp ile site açın demiyorum. Amacım sadece kendi stratejinizi kendiniz belirleyin. Gidip salı pazarında Çamaşır makinesi satmaya çalışmayın

NOT: ilk sitemdeki hit düşüşü 10 gün kapalı kalmasıydı. 4 aydırda içerik girmiyorum.
Öğrendiğim tek şey ise kendi seo çalışmanızı kendiniz belirlemeniz.
Yazdıklarım çoğu kişi için yanlış olabilir. Sonuçta amatör biriyim.Kendimi geliştirmeye çalışıyorum.