İade için email gönderdim. İade haricinde herşey yapıldı. Hergün mailler göndermekten başka bir icraat yok. İade istedikten sonra belki 100 tane mail gönderildi. Artık sıkıldım okumadan siliyorum. Burak bey size PM de atamıyoruz. Sözde arvixe.com.tr ama gelen mailler ingilizce.
Hostgator'dan şaşarak hata yaptık sanırım. İyi günler.
Merhabalar,
Yaşadığınız sıkıntı için çok üzgünüm. Problem nedir neden iade etmek istiyorsunuz? Lütfen bunun cevabını
destek@arvixe.com.tr adresine iletiniz.
Hesabınızı Arvixe USA'dan aldıysanız cevap İngilizce alacaksınızdır. Hesabınızı Arvixe.com.tr 'Den almadığınızı düşünüyorum. Lütfen iade işlemleri için
destek@arvixe.com.tr adresine email atın. İadenizi yaptıralım.
PM almıyorum çünkü güvenlik kuralları gereği Arvixe r10'dan işlem yapmama izin vermiyor. Emailinizi kayıtlı email adresinden
destek@arvixe.com.tr adresine yapmalısınız. Maalesef r10 net üzerinden hesap doğrulaması yapamadığımız için şirketim işlem yapmama onay vermemekte.
Güncelleme : Değerli Müşterimizin Tüm ücreti hiçbir kesinti yapılmadan iade edilmiştir.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:29:39 -->-> Daha önceki mesaj 00:28:01 --
Hocam çalışanı ol
duğunuz arvixe'in düzgün hizmet verdiğine emin misiniz? Pazar günü 2 saat down oldu sunucular. 2 günde bir sıkıntı çıkıyor. biraz önce 20 dakika down oldu. Canlı destekte kimseye ulaşamıyoruz.
Merhabalar,
Yaşadığınız sıkıntı iin çok üzgünüz. Canlı desteğe sanırım hafta sonu erişim kuramadınız Türkçe olarak İngilizce chatımız 7/24 açık
Lütfen bu tür taleplerinizi
destek@arvixe.com.tr adresine email ile geçiniz sizin için inceleyip yanıt verebilirim.
Arvixe İngilizce 7/24 destek vermekte. Ancak Türkçe servis sadece Hafta içi 08-16 saatleri arasında aktif. Dolayısı ile Pazar günü Türkçe destek alamamanızın nedeni bu. Türk sayısı arttıkça bende Hafta sonu için personel alımına yönetimi ikna edebileceğim.
Lütfen
destek@arvixe.com.tr adresine hesabınıza kayıtlı emailden mesaj geçin sizin için inceleme yapayım efendim.
Güncelleme yukarıdaki müşterimizin talebi süpervizörümüz tarafından onaylanmış ve sunucu uptime garantimiz gereği 1 aylık kredisi hesabına yüklenmiştir.