e coinin babası bitcoin bile 1 ay içinde 400$ değer kaybetti arkadaşlar.

quarkın kaybettiği 0,04$ mı problem anlamak mümkün değil. bitcoin gibi her coinde düşüp çıkıyor.

quarkı 0,25'dede gördük şimdi 0,067'lere düştüğünüde gördük. zamanında 300 lira parayı quark iki günde 750 lira yapmıştı.

satmadım tabiki. quark coin hala çok değerli bir coin her gün onlarca coinin çıkması kafa karıştırıyor sadece. (neden kafa karıştırıyor çünkü sürekli yeni coinler pump dumplar ile sürekli yükseliyor düşüyor yükseliyor düşüyor, hali ile pump dump yapanlar sayesinde sizde ucuza alıp pahalıya satabiliyorsunuz günlük alsat sıcak para için daha uygun ama sadece günlük. buda ortalıktaki değerli coin yapılarını 2.plana atıyor)

ayrıca quark coin sürekli al sat yapılabilecek tarzda bir coin değil. sabırlı insanlar için biçilmiş kaftan. ben 1 sene sabredip satın aldığım 2000e yakın quarkımı satmayacağım er geç yükseleceğini umuyorum ve düşünüyorum.

ben 0,09 kurundan almıştım. şuan 0,067. yani zarardayım. ama sizinde bildiğiniz gibi satış yapmadan zararda sayılmazsınız.

quark kısa vadeli yatırım coini değil.

bitcoin örneği gibi 1 ayda 400$ kaybeden ve sonradan tekrar 400$ değer kazanan bir bitcoinin olduğunu düşünürsek, kimsenin quark coin ile 1,5 ayda zengin olmayacağı kesin.

1000-2000 adet quark alıp kenarı atmak lazım. çok yüklenmeyin ki sizi üzmesin.