Az önce Turkcell Superonline tarafından ev telefonum arandı. Şu anda ne kadar fatura ödüyorsunuz dedi. Dedim 55-60 TL arası bir rakam ödüyoruz. Yani Sınırsız internet kullanıyorsunuz dedi. evet dedim. Dedi ki ev telefonunuzu hiç kullanmasanız aylık 20 TL fatura geliyor size bununla birlikte toplam 70 TL gibi bir rakam çıkıyor dimi dedi. Evet dedim. Dedi ki ;
Şu anda türkiye genelinde bir zam uygulanacak (8-10 tl arası) bundan bilginiz var mı bilmiyorum bazı bölgelerde uygulanmaya başladı. Bunun önüne geçmek için Turkcell Superonline olarak ev telefonu faturanız + sınırsız turkcell superonline internet 59 TL bir paket yaptık dedi.
Açıkçası gayet hoşuma gitti. Fiber internet mi olacak dedim, altyapınız var mı dedi. Bulunduğum bölgede fiber internet altyapısı yok deyince aynen şu cevabı verdiler "turkcell superonline şu anda altyapıyı tüm Türkiye'ye hazırlamaya başladı, altyapınız döşendiği zaman otomatik ücretsiz olarak geçiş yapacaksınız.". Sizce ne yapayım ? bana kalırsa gayet hoş teklif

Bu fırsat ile TTNET'ten de kaçmış olurum bari