Merhaba arkadaşlar,

Daha önce forumda mini Tv kumandası satan arkadaşlarımız olmuştu, ben de çinden ufak bi sipariş geçtim ve elime 5 adet kumanda ulaşmak üzere Türkiye ye giriş yapmıştır. Almak isteyen 4 adet için şimdiden satın alsın, 3 gün içinde adreslerine kargo ile göndereceğim.

4 tanesini satışa çıkarıyorum. Önce ödeme alınır sonra kargo yapılır.

Güncel Stok 2 Adettir.

Ptt Posta ile herşey dahil kapınıza kadar 13,85 TL ye ürünü satın alabilirsiniz.

Ayrıca sanalpazar.com üzerinden herşey dahil PTT Posta ile gönderim şartıyla 15 TL ye ilan açabilirim.

Adet fiyatı : 10 TL
Kargo alıcıya ait.
Eğer 4 ünü birden almak isteyen olursa 35 TL ye verebilirim 4 adetin tamamını.

Ayrıca devamlı olarak yurt dışından getirmeye devam edeceğim ürünü bu konu altından da satışa elime stok geçtikçe devam edeceğim.

Ödeme yolları : Enpara, Vakıfbank, Posta Çeki, Paypal,

Kumanda özellikleri ve resimleri :

Tüm markalarla uyumlu ve anahtarlık boyutunda olan kumandamız ile evde, kafede, playstation kafelerde veya gittiğiniz her yerde tüm TV'ler sizin kontrolünüzde olacaktır.

Genellikle bilinen Sony, Panasonic, Philips, Sharp, Toshiba, Samsung, Sanyo, Hitachi, JVC, Akai, LG, Aiwa, Nec, Daewoo ve daha birçok marka televizyonlar ile uyumludur ve diğer markalar ile.

Açma - kapama, ileri - geri kanal değiştirme, ses artırma - azaltma, ses kapama (mute), fonksiyon değiştirme düğmeleri bulunur.

Ürünler elime ulaştı ayrıca ürünler pilleri ile bana geldi ben de hiç paketini açmadan satın alan arkadaşlara ileteceğim. Şimdiye kadar ücretini ödemiş olan sadece islamzeki nickli arkadaşın kargosunu gönderiyorum. Diğer arkadaşlar parayı gönderdiklerinde gönderimi yapacağım.

işte kendi çektiğim resimler :

Kullanım talimatı :

TV açıkken Kumandanın ses kapatma tuşuna basılı tutun, Tv ekranında ses kapama işareti belirince bırakın ve kumanda tv nin frekansını tanımış olacak ve kullanıma hazır olacak.