Merhabalar,
Fikirleriniz için teşekkürler. Modal (lightbox) pencere şeklinde yapmayı düşünüyorum. Ziyaretçim bundan şikayet etmez, aslında %95'lik bir kısmı da sosyal medyadan geliyor zaten. Alanında tek bir site ve kullanıcıya zorluk çıkaran hiçbir içerik yok, 1.5 yıllık hayatında reklam da olmadı hiç. Sadece sponsorumuzun bir kampanyasını duyurmak istedim, başta düşündüğümü yapmaktan vazgeçtim. Google botlarının belirli IP'leri var mıdır? Bu lightbox kutucuk reklamı da ondan gizlemek istiyorum mümkünse, değilse nasip diyeceğiz

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:00:11 -->-> Daha önceki mesaj 01:57:59 --

aLBaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google etkisini boşver bence.. sen içeriğe gitmek için tıkladığın bir link yerine karşına çıkan tam sayfa bir reklamı görünce ne yapıyorsun ? şahsen ben saniyesinde o adresten çıkanlardanım.
Aradığım içeriği o sitede bulacağım için sağ üstteki kapat butonuna basarak içeriğe ulaşıyorum, ortalama 2-3 saniyelik bir süremi alıyor Sitede bugüne kadar link olarak dahi reklam yayınlamadım, ziyaretçimi rahatsız edecek bir şey yapmak istemem.