musakka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ürünler orjinal kutularında mı geliyor?
Ürünün ucuz olmasının nedeni ne?
20 adet ürünle sınırlı demişsiniz, ürünler elinizde olmalı, ürünlerin 20'sini de aynı fotoğrafın içine sığdırarak konunuza ekler misiniz?
Ürünler nereden 24 ay garantili, ürünlerin faturaları vb.kağıtlar sizde bulunuyor mu?

Tüm sorularımı buradan cevaplarsanız memnun olurum.

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/...free-dos-.aspx (Burada 358 dolar, sizin ürününüz 320 dolar, 80 TL kadar uygun + çanta vs. de var)
ürünler orjinal kutularında hiç açılmamış şekilde geliyor
ürünün ucuz olması şirketin yüklü miktarda ürün almış olması bundan dolayı bu ürün stoklara piyasanın altında girmiştir firmaların belli aralıklarda kampanyaları oluyor mesala 10 adet laptop aldığınızda 1 laptop veya 1 tablet gibi kampanyaları yada 10 adet ürün aldığınızda %xxx indirim gibi bu sayılar sallama sayılardır tabi ürünün piyasa fiyatından düşük olma sebebi budur.
fotoğraf istemişşiniz ürünler tabiki şirketin elinde toptancının elinde ben bu firmanın 1.fiyat alan bayisiyim bu kampanya dün mail yoluyla geldi bana şirket izmirde 15 yıldır faliyet gösteren bir şirkettir 20 adet ürün ayırttık satıldıkça sipariş geçip elden veya kargo ile gönderimini yapıcaz bana gelen bayi fiyatı 310$ dır 10$ gibi bir kar marjım bulunmaktadır.

ürünler türkiye genelindeki bütün lenova servislerinden garantilidir adınıza fatura kesilip garanti belgesi ile gönderimi yapılacaktır. ürünler sıfır üründür ambalajındadır çakma değildir lenovanın orjınal ürünüdür adınıza fatura kesilip gönderilecektir.

umarım yeterli olmuştur.