teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kredi çekerken bunu göz önüne alıp imza atıyoruz. Babalarının hayrına mı veriyorlar krediyi? Banka işi bu. Bulaşıyorsan göze alacaksın. Başını sonunu bilmeden, kuralları okumadan imza atarsanız sonra böyle zor gelir ödemek. Borç varsa ödenecek. Öyle ya da böyle. Ben de sık sık kredi kullanıyorum, ödediğim düzenli 2 farklı kredi borcum var. Usulü bilip ona göre hareket ettiğimden şikayetçi değilim. Şikayet etmeye de hakkım yok. Biliyorum ki banka bana para veriyorsa söke söke alacak.

Siz de aynı şekilde, para kazanıyorsanız borcunuzu tabi ki tahsil edecekler. Ne bekliyordunuz? Hayrat değil banka adı üstünde Hepimizin temennisi günün birinde İş hayratı, ziraat hayratı, vakıf hayratı....Ama nerdeee
çok güzel demişsinizde bişeyi atlamışsınız. İnsanların inişleri çıkışları olabilir her zaman. Bunu fırsata çevirip, sömürmekte insanlık değil başka bişeydir. Kimse demiyor onlara hakları olan parayı almayın diye. Bütün maaşı sömürmeleri normal yani öyle mi diyorsunuz? Umarım başınıza gelmez öyle bişey o zaman ne diyim.. Normal taksit ücreti zaten 350 lira bişeydi. Faizin üstüne bilmem kaç kere daha faiz bindi, fazla fazla almalarınada ses çıkarmadık eyvallah ama tüm parayı sömürmeleri, 'söke söke' almaktan bi harf değişikliğiyle almaya eş değerdir..

Maaşın tamamına el koymak bana göre yasal olmaması gerekiyor. Size göre normaldir onu bilemem tabi, sizin görüşünüz.. Gerçi bu ülkede yasalla yasadışı birbirine gireli çok oldu ya neyse.. Oralara hiç girmiyim...
Uzatıp, tartışmazsak sevinirim. Siz eğlenmenize farklı konularda devam edin lütfen.. Bu konu pek uygun değil gülüp,eğlenmek için..

djj adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesaba bloke mi koyulmuş ? yani hesapta herhangi bir işlem yapabiliyormusunuz ?

İşlem yapabiliyorsanız maaş yattığı gibi çekerseniz kurtarma ihtimaliniz var.

Yoksa abiniz çalıştığı yerle görüşüp durumu anlatıp elden maaşı alma yada farklı bir çözüm üretebilirler belki
Fabrikada çalıştığı için maaşı elden alma gibi bi durum olmuyor hocam. Onlarında pek umrunda değil açıkçası maaşa bloke koyulmuş yada başka bişey.. Yatan paraya anında bloke koyuyorlar işte otomatik. Farklı banka olsa belki hemen koyamazlar dicem ama onada koyarlardı heralde..