Tanıtım yazısının etkili olması için yayınlandıkları sitelerin belli bir takım özelliklere sahip olması gerekir. Site seçerken dikkat edilmesi gereken detayları burada herkes biliyor. Herkesin bildiği şeylerden bahsederek zaman çalma niyetinde değiliz.

Tanıtım yazısının etkili olmasında ki en büyük neden, yayınlandıkları sitelerde uzun süre kalmalarıdır. Sitelerin açık olmaları ve yazıları arama motorlarının tekrar tekrar ziyaret etmesine imkan vermeleridir.

Hem sitelere yatırım yapan hem de ekonomik rakamlara tanıtım yazısı veren satıcılar bulmak zor. Çünkü sitelerin geliri ölçüsünde sitelerle ilgileniliyor. Ancak bizim 100 a ve c class sitemiz için bu farklı işliyor. Çünkü siteler hem dinlendiriliyor hem de gerek backlink gerekse içerik anlamında destekleniyorlar.
Tanıtım yazısı alıcılarının c class, güncel, kapanma satılma sorunu olmayan siteler aradığını biliyoruz.

Bu yüzden tanıtım yazısı konusunda ekonomik ve kaliteli paketlerle karşınızdayız.

1. Paket: 20’li ve 20 güncel haber sitesinden oluşuyor ücret: 200 tl ( yazılar size ait olmak üzere )

2. Paket: 30’lu paketimiz de 30 haber sitesi yer alıyor. Ücret: 300 tl ( yazılar site ait olmak üzere )

3. Paket: 50’li ve 50 haber + sektörel sitelerden oluşuyor. Ücreti 400 tl ( yazılar size ait olmak üzere )

Önerimiz her bir yazınız için özgün makaleler göndermeniz ve makalelerinizde en fazla 2 link barındırmanızdır. Linklerden biri kelimeniz için, ikincisi makale sonuna kaynak olarak belirtmek üzere direk ana domainiz olmalıdır.
Makalelerin 200-250 kelimelik olmalarını öneriyoruz.

Makaleleri bize yazdırmak siterseniz makale başına 2,5 tl ile bu fiyatlara + yapabilirsiniz.
Makaleleri bizden isterseniz makale sayısına göre 3-5 gün süre ile rapor veriyoruz.
Makaleleri siz gönderirseniz ödemenizin ardından raporu 24 saat içinde gönderiyoruz.

• İhtiyacınız olan makale sayısına sadece bizimle ilietişime geçerek ulaşabilirsiniz. 100 c class ip site ile size 2 ay boyunca zamanlama yaparak ekleyebileceğimiz makalelerle hizmet verebiliriz. Google istikrarlı çalışmalara değer verdiği çin zamanlama yöntemi ile 100 makale, rekabeti ağır kelimelerde dahi yükselmenizi sağlayacaktır. Detaylar için ;

İletişim:
Google Talk: advertorialreklam
iletişim : advertorialreklam@gmail.com
Wb: www.advertorialreklam.com

Forum dışı arkadaşlar da başvurabilir. Tanıtım yazılarımız ömürlüktür, asla silinmez.