HazarHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sıradan bir vatandaş olarak gidersen eğer cebinde onu alabilecek kadar paran varsa TABİİ VERİRLER
Hatta ben meyve suyu alıp parası ile koli ile eve bile getiriyordum.
Cidden piyasa bakkal market altında satılır toptancı çünkü bu kişiler
İZOTAŞ da 59 peron un içine gir en alt katta ikramcı oda üst katta zaten tabelası var METRO nun resmi ikramcısı o metroya ait değil ama anlaşması var yetkili.

Paket içinde 50 tanemi 30 tanemi ne var inan hiç saymadım. ama keklerin kutusunda 40 tane var meyve suyu kolisi 12 tane pepsiler 6 lı filan onlar meyve suyu 25 e veriyorlar birde otobüscüler için NETBUS sistemi var METRO da onlar hep yüzdelik indirim yapıyor hemde içeri hesap olarak giriyor.

Fiyatı jacobs un 5 lira idi neskafe nin fiyat farkı vardı oda 7 liradan satıyorlardı bize Adapazarı ikramcısında İZOTAŞ da aynı çivarlardadır bunlar arasında fiyat farkı olabilir.
İzmirden biz hiç nakit almadık çünkü bizim netbus sistemi vardı oradan düşüyordu ödemeler bizde.

Ankara'da en alt katta
İstanbul esenlerde 49-50 sonra 111-112 ada sonra 119 edirne peronları gibi peronlarda ikramhaneler de var.
Harem de yok Samandıra tesis içinde var ama o ikram hane sadece sandivüç ve dondurma veriyor.
Başka yerleri sorarsanda her yerde var bursa da özel bir toptancıda vardır her gittiğimizde yanımıza gelir abi ikram lazımsa hemen verelim filan derlerdi.
Birde Çanakkalede yok Düzcede şu an için yok ikramlar onu biliyorum net olarak az ikramsız kalmadım oralarda birde 1 kutu kek al metrus un metronun kendi kek i biz onu yolcuya bol bol veriyoruz 1 tane veriyom 2. yi isterse 3 tane veriyorum adam 2. ve 3. direk geri iade ediyor 1. yi yiyince o derece leziz dir.
TOK tutar insanı
Zaten Çanakkale Ne ki ne aramıssında bulmuşşun metronun o keklerini nerden bulabilirim ? internette satılmaz değil mi