Arkadaşlar 2014 Senesinin başıyla birlikte aldığım 2 Domaine Süper 2 Projem vardı fakat Üniversite öğrencisiyim ve Final haftam başladı anladım ki çok fazla uğraşamayacağım iki adet domainden bir tanesini yürürlüğe koydum site açıldı seo çalışmaları yaptırıldı,logosu tasarlandı,içerik girilmeye başlandı fakat dediğim gibi ilgilenmem gerçekten çok zor gözüküyor.

Sitelerden ilki www*saaglik*com
İkincisi www*alipveris*com

Alıp Veriş - Alışverişden sonra en iyi ''.com'' domainine sahip diye düşünüyorum tabii sizlerin kanaatı farklı, üstüne düşülürse Bir Marka Olabilir Logosuda AV

2 Farklı Teklifim Var saaglik.com çok rant alabilecek bir site satmaya içim el vermiyor
Siteye ortak alabilirim Ortakdan istediğim 50-150 TL(hemen ortak site daha yeni kuruldu) Arası Bir Miktar Bana Ödemesi Daha Sonraki Kazancı İse Site gelirlerinden %75 , ben kazancımızdan sadece %25 istiyorum
alipveris.com adı ise satılığa çıkmıştır Yine Tekliflerinizi bekliyorum en yüksek teklife vereceğim
domainlerden biri isimtescil diğeri godaddy dir suspend yememiştir 1 senelik süreleri vardır