Yazılım bilgim yok malasef. Belli bir seviyeye gelene kadar para kazanıcaz hocam. İlerde script yazdırıp işimizi görecek kadar o şekilde hepsinde kullanılabilir ama benim yapamadığımı siz yapmışssını bu aşamada 1 yıl çok önemli gerçekten ama inanıyorum ki büyük tecrü olmuş sizin için. Ben son 6 aydır iki rakamlardan 4 rakamlara çıkardım adsenseyi. Stabil yapmaya çalışıyorum şuan. 1 sene böyle giderse zaten seneye daha profesyonel alt yapı ile devam edebilirim.
İş yaptıkça iş çıkıyor onu gördüm. Wordpress eli mahkum kullanıyorum. Yönetimi zor oluyor ama ay sonu 4 rakamı alınca değiyor diyorsunuz

Mümkün mertebe alt yapı otursun ondan sonra arkama yaslanıp yöneteceğim.. Daha iyi işler çıkarmanız ve bol adsenseli günler dilerim hocam.
Wordpress'de Network yönetim sistemi var. Tek bir siteden diğer wordpress sitelerinizi yönetebiliyorsunuz. Bilginiz olsun..
Asıl konuya gelecek olursak. Kafama takılan sıkıntılar var paravanlara dair. Daha önce denediğim bir kaç teknik ceza görmüştü. Şimdi tekrardan paravan ağı kurmak istiyorum ama ana siteyi nasıl besleyebilirim bununla ilgili tereddütlerim var. Bir kaç defa dilim yandı açıkcası..
Merak ettiklerim; Ana siteyi nasıl güçlendireceğiz? Alt sayfalara mı yoksa farklı anchor textler ile anasayfaya mı kasmak mantıklı? Tanıtım yazısı olarak mı beslemek lazım yoksa sidebar yada footer'dan link çıkarak mı beslemek lazım? Bu kısımları biraz açarsanız sevinirim.
Benim gibi kafasında soru işareti olan diğer arkadaşlarıda aydınlatmış olursunuz.