Kesinlikle şart olduğunu düşünüyorum ben,
iPhone kullanıyorum 3-4 senedir, sürekli yolculuk halindeyken müzik dinliyorum eski telefonlarda bu ses kalitesini yakalamk imkansız,
Bazen yolda giderken görüyorum Blackberry ile bi maile bakmak için 15 dakika uğraşıyorlar, oysaki İphone, Galaxy ve benzeri türevlerdeki telefonlarda anında bakıp görebiliyorsunuz
İlk defa biyere gideceğinizde açıp nasıl gidilir anında görüyorsunuz, facebook denen şey birçok kişi için gereksiz olsada şuan kullandığım en önemli iletişim aracı benim için,
Yeri geliyor duvara tablo asarken terazi olarak, yeri geldiğinde ışıksız ortamda fener, yeri geldiğinde bi daha bulamayacağını bir şarkıyı anında öğrenmesini sağlıyor.
Hiç kimse çıkıpda 700 lira maaş alıp iPhone kullanıyor diye insanları küçümsemesin bence, sonuçta insanlar heves ediyorlar, sizde Ferrari gördüğünzde bendede olsa demiyomusunuz ? Clio'da yolda gidiyo, aynı işlevi görüyor sonuçta ? Zaten ülkemizdeki insanların %90'ı istediği hayatı yaşayamıyor, bari istedikleri telefonu kullansınlar, "liseye gidio kontoru yok iphone kullanıyo" bırakın alsın kullansın arkadaş niye zoruna gidiyo anlamıyorum.
Mantık aynı mantık hiçbi farkı yok bence.
Bir telefona 2000 lira verilir mı ? Kişiden kişiye göre değişir, ben vermem şahsen,
Zamanında 3GS gelmişti amerikadan sattım 300 lira üstüne koyup 4S aldım, sonra onu satıp üstüne 300 lira ekleyip 5 aldım sonuçta verdiğiniz parayı çöpe atmıyorsunuz sattığınızda yine belirli bi para alıyosunuz.