İnanıyorum ki uzun vade de karlı bir iş olacak ve emeğinizin karşılığı alacaksınız..
Bence de işe yarayacak SABOCES. Bundan önce çok uğraştım. Wordpress e 3 kere virüs bulaştı her seferinde server değiştirdim. Her seferinde bir yerden patladı wordpressler aslında sitelerin konumu çok iyi idi 12-13 tanesi 1. sıradaydı ilk virüs bulaşmadan bizde para kazanmamız lazım bunları fazla takmadık haliyle gerilediler. Sonra düzelttik siteler gene yerlerine gelirken 30 dan fazlası 1. sayfadaydı 2. virüs vakasını yaşadık sanırım iyi temizleyememişiz. Siteler çok olduğu için kontrol edilmesi zor güncellemek vs. çok zaman alıyor site çok olunca insan bıkıyor. Sonra gene siteler düşmeye başlayınca 3 virüs vakası patladı. Üsttelik sadece veri tabanları almamıza rağmen virüs yine bulaştı. Bunlar olurken yani 70 sitede bunlar yaşanırken 1 yılımız boşa gitti haliyle. Sonra dedik normal html sayfa yapalım. 5 tane sayfa olsun daha iyi olur.
Sistemi html e çevirince google'da salak değil ya

içeriği 600-1500 arası olan siteler bir anda 5 e düşünce google da kesti cezalarını. En sonunda sistemi kendim yazmaya karar verdim. ASP.NET MVC ile bir proje geliştirdim. Yaklaşık 1 ay kadar oldu şimdilik iyi gidiyor.
Wordpress iyi fakat çok fazla açığı var ve sitelerde çok fazla olunca başa çıkamıyorsunuz. Bu işi yapacak olan kişinin ilk önce kendine bir yazılım geliştirmesi şart biz bunu en son yaptık. Yoksa bu iş blogla vs. ile olacak iş değil birde sade siteleri güncellerseniz bile siteler üst sıralara geliyor.
Edit izaos çok güzel yazmış. Kısa ve öz.