arkadaşlar ben mail almak istemiyorum zaten burada belirli prosüdürler ve standartlar var sunucumuzda o standarları sağladığımızda tibe dilekçe ile bu kep sisteminde maili bizde satabiliyoruz, ben bunun hakkında bilgi istedim ama konu amacından çıktı

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:44:19 -->-> Daha önceki mesaj 13:38:33 --
Ek olarak bilgi istediğimde;
Sayın xxxxxx
İlgi: xx/12/2013 tarih ve xxxx sayılı, başvurunuz.
25/08/2011 tarihli ve 28036 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Kayıtlı Elektronik Posta Sistemine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikin "Başvurunun yapılması" başlıklı 6ncı maddesinin birinci fıkrası "KEPHS olmak isteyenler, yapacağı başvuruda KEPHS olma talebini içeren dilekçeyi ve bu Yönetmelik Ekinde yer alan bilgi ve belgeleri eksiksiz olarak Kuruma sunar." hükmünü amirdir.
Bu kapsamda; KEPHS olmak isteyenler, mezkûr Yönetmelik Eki?nde istenen bilgi ve belgeleri hazırlayarak Kuruma başvuruda bulunabilirler. Ayrıca KEPHS hizmetinin sunulabilmesi için herhangi bir başvuru ücreti veya lisans ücreti alınmamaktadır.
Bilgilerinizi rica ederiz.
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu
Tüketici ile İlişkiler Müdürlüğü
bakın bilgi bu şekilde ve benden bilgi ve belge istiyor bunları tamamladıgımda satışını şirket olarak bende yapabiliyorum?