Herkese iyi akşamlar, kafama takılan birşeyi sormak istiyorum..
Sosyal link borsasında gördüğüm kadarıyla tanıtım yazıları vs. gayet işe yarar görünüyor. Benim kafamda bir soru işareti var paravan bloglara dair, umarım sizler bu konu hakkında beni(bizi) aydınlatabilirsiniz..
Bayanlara yönelik ürünlerin satışını yaptığım e-ticaret sitem için tanıtım yazısından faydalanmak istiyorum.
Ben wordpress, blogspot vs. tarzı siteler oluşturup bunlardan tanıtım yazısı almak yerine kendim 10~20 civarı moda, güzellik, giyim gibi bayanların üstünde durduğu siteler oluşturup( siteler farklı hostlarda veya A/C class IPlerde bulunacak ) bu sitelere bot ile otomatik konu ekleterek güncel tutsam, daha sonra ayda 1 / 2 haftada 1 ürünlerim hakkında bir yazı yazarak kendi siteme link versem faydası olur mu ?
Kısacası;
10~20 domain alınacak
Tüm domainler farklı IPlerde barındırılacak
Siteler güncelliğini koruması amacıyla bota bağlanarak günlük 15~20 içerik girilecek.
Belirli aralıklarla ana sitemin kategorilerine veya ürünlerine link çıkışı yapılacak.
Bunu yapmamın bana faydası olur mu ? Olmaz ise nasıl bir sistem oluşturmalıyım ki çok olmasa da 'faydalı' olsun...
Şimdiden değerli vaktinizi harcayıp sorularımı okuduğunuz için teşekkür ederim..