Tutmayan kuponlarda küfürlü mesaj atanların da olacağını bilerek çıktınız bu yola ve paylaştıklarınızın size hiç bir şey kaybettirmeyeceği aksine kazandıracağı bilinciyle hareket ediyorsunuz. Helal olsun diyebilirim hocam yolunuz açık olsun takipteyim
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim kardeşim ,haklısın bu zor bir iştir ve cilveleri vardır.
Bahsettiğin o tür kişiler (ki pek olacağını sanmıyorum)her kuponun tutacağını bekliyorsa bu oyunu hiç oynamasınlar zaten
Ben elimden gelenin en iyisini yaptığıma emin olacağım için her zaman içim rahat olacak eğer o tür davranışlar olursa da kaale almayacağım.
İnsanların kafalarındaki soru işaretlerini azaltmak ve samimiyetimi gösterebilmek amacıyla blogumda yayınladığım kuponların %99'unu kendim de yatırıp yatırılmış halinin ekran görüntüsünü paylaşıyorum.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:40:00 -->-> Daha önceki mesaj 03:31:26 --
İçime kurt düşürdün hocam 4 maçlık banko kuponuma yüklü girdim 3 maç tuttu napoli kaldı

)
Kuponunuzu oynadıysanız mesele yok,en azından kafanızda çelişki yok ,benim işim çok daha zor o mu, bu mu derken arada kaldım
Not: Kısmetin varsa,o para sana gelecekse gelir.Bu yüzden rahat ol,herşey olacağına varır

Bol şanslar,umarım kazanırsın ...