ne anlatıyorsun arkadaş? boş boş yazıyorsun. öğrencilere yapılan dayatmadır. ayda 40-50 lira zaten hastaneye çok nadir giden insanlardan haraç alınmaktadır. ve bu para karşılığında prim sayılmıyor.
sen gitmiş bunu sigorta ile bir tutuyorsun. bu yaptığındaki saçmalığı anlatıyorum sen gitmişin sağdan soldan yazı getiriyorsun bana. artık senin gibi bir şey bilmediği halde sağa sola yalan yanlış bilgi yazanlardan bunaldım ve hiç bir nezaket gösterme zorunluluğumda yok. sen biraz nezaket gösterip yazdığın yanlış bilgileri düzelt.
Hocam bu dayatmanın köküne kadar benden fazla söven yoktur emin ol.
Doğrusunu biliyorsanız resmi bir link verin de, bizler de yanlış bildiğimizi öğrenelim.
Ben bu yasa çıktığı dönem ve kaymakamlıktan öğrendiğim, sonrasında da bilgisine güvendiğim (yukarıda yazdığım alıntısı) Ali Tezel'in sözlerine hitaben bildiğimi yazdım.
Ben yanlış birşey yazdığımı düşünsem eğer zaten edit özelliğini kullanırım.
Ama bu dayatma malesef adı üstünde, zorunlu. Af çıksın, faydalanmak isteyen adamlar gelir tespiti yaptırmak zorunda kalacak.
Ben hiç imza atmam, faydalanmam da diyenler olursa ilerleyen dönemde görmek isterim. Ben gördüğüm kaynaklar ile bunları söylüyorum, ve bana söylenenler.
Siz doğrusunu biliyorsanız sürekli şunu sil, bunu atıp tutma diyeceğinize açık açık anlatma nezaketini gösterin de, biz de sap gibi ödemeyelim doğruysa?
Umarım sıradaki alıntı konuya uygun ve GSS borcunu ödemeyince hiçbir halt olmayacağının resmi bir linki ile olur. Kişisel olarak bana cevabın ötesinde bir cevap bekliyorum.
Ve dediğim gibi, yeryüzünde bildiğim tüm küfürleri defalarca tekrarlamışımdır.
Parti ve dayatması umrumda bile değil. Bildiğim budur.
Not: Kendisini yasaklı listesine ekledim. İleri geri konuşmaktan öteye geçemeyen, eski mesajlarını incelediğimde üyelerle sürekli bu tarz konuşan, rep sistemi varken -rep manyağı yapılan bir arkadaşmış. Yaşlarımızı söyleyip dedim ki, koca adamlarız ikili tartışma yapacak yaşı geçtik. Anladım ki, benden de ufak ama 25'inde bile konuya hakim olmak yerine kişisel olarak kendini birşey olarak gördüğünü sanma sendromuna yakalanmış kendisi.
Bu yüzden benim verdiğim linkleri ve açıklamaları okursanız resmi kaynaklardır.
Aksini iddia eden de ileri geri konuşarak; suyla doldurduğu küvete boş boş olta atıp tutupta, balık beklemekten öteye geçerse ufkumuz genişler.