wallstreet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar,
Php ile iş bankasınının sanal posunu kullanmam gerekiyor,
iş bankasını aradım demo istedim entegre etmek için bana linkteki dökümanları gönderdiler ama nasıl yapacağımı bilemedim acilde olması gereken bir durum
yardımcı olurmusunuz

İş bankasının Gönderdiği Demo Entegre Bİlgileri LİNKİ

benim yapabildiğim ise bu form sadece tıklayabilirsiniz
Hocam merhabalar ,

Sanal Pos yazılımları kolaydır zor olarak sayılan kısmı kesinlikle güvenlik bölümüdür.

Sanal Pos dökümanları karışık gibi geliyor gözümüze aslında değil. Mantıklı düşünürsek banka sizden belli başlı değerleri istiyor. ( Kredi Kartı Bilgiler, Son ay yıl , isim soyisim ) vs vs. Siz sadece bankaya bu değerleri gönderiyorsunuz gönderdikten sonra banka size yani sitenize belirttiğiniz adrese geri dönderiyor değerleri başarılı veya başarısız diye. Banka size işyeri numarası vs vs gibi alanlar verir.

Kısacası örnek veriyim. Nasıl form ile değerleri başka bir sayfaya post ediyoruz isim soyisim vs vs diye. Diğer sayfadanda alıyoruz , aynen bu şekildede bankaya onların istediği bilgileri post ediyoruz. Banka sizlere zaten POST adresini vs veriyor.

Örneğin <input type="text" name="kullaniciadi" /> yerine banka diyor ki bize göndereceğin değer kart sahibinin ismi ise name alanına = "bankakadi" yaz bize öyle gönder diyor.