Yabancılarda genellikle ursula oluyor malum bayan olunca sıkıntı olmuyor sonuçta güzel bir taktik ben mesela cpanel alırken yabancı firmanın görevlisinin türkçe konuşuyor olmasına çok yadırgamıştım açıkçası öyle zaman geliyor firmayı arıyorsun firmanın sahibi size baba diye hitap edebiliyor ilginçlikler hep oluyor bu tamamiyle aslında şunun nedeni elinizde binliranız var bunun 800 lirasını sunuculara harcıyorsunuz web sitesi ve alt yapıyıda kendiniz yaptınız için müşteri hizmetlerine az para kalıyor sonuçta bu işin uzmanları yerine daha az uzman yada iletişim konusunda becerisi düşük insanları seçiyorsunuz doğal olarak müşteriye yaklaşım farklı olunca müşteri bozuluyor yabancılarda rayting olayı vardı yani düşünün ursula bana türkçe konuşuyor bu türkçe bildiğinden değil google amcamızın sayesinde ama çabalıyor kadıncağız ve işimi çözünce ona rayting vermemi istiyor malum raytingi arttığı zaman patronu ona daha çok maaş ödüyor bizdede bunlar gelişecek ama yavaş yavaş şu piyasadaki fosiller ve okuldan yeni mezunlar silinirse eğer