BTNbilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kadar küçük şeyleri buraya yazmanız hiç hoş değil o anda öyle yazmak istemiştir yada yogundur.

Canınız sıkılmış maksat konu açmış olmak için açıyosunuz.

iyi şanslar.
Hocam bakın rahatsız olduysan yazmazsın olur biter çok mu zor! Ben burda firmalara bir öneride bulundum ! Anlamıyorsun değil mi ? Bazı şirketler veya kişiler ciddiyet isteyebilir. Başka insanlar sorun yapmasada bu tarz konuşmalardan rahatsız olan benim gibi kişiler çıkabilir. Daha fazla bir şey demek istiyorsanız lütfen pm'den yazın başka insanları konuşmalarımız ile rahatsız etmeyelim

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:54:50 -->-> Daha önceki mesaj 20:50:45 --

Mendoza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani size önerim bu kadar takmamanız bu durumu. Tabi tutupta sokak ağızı ile ya da emir verircesine nezaketten, ahlaktan uzak konuşmalar olur kan beyne sıçrar.
Elbette hocam sizde haklısınız ama ben iş yaparken ciddiyet istiyorum tabii ki de ciddiyet konuşmadan anlaşılmaz ama ben çok rahatsız oluyorum, sizinde firmanız var sanırım, düşünsenize büyük bir şirket sizin bir müşteri temsilciniz ile konuşuyor ve bu durumdan rahatsız olup konuşmadan ayrılıyor sizde büyük bir işe imza atacakken sadece iki kelime olmadığı için kaybediyorsunuz. Benim gibi sorun yapan insanlar çıkabilir