Ufak tefek güncel bilgiler paylaşmak istiyorum.

Geçtiğimiz hafta windows sürümünü ilk defa duyurduk, şuanda bu sürümde mevcut linux modelinin %100 oturduğu yapımız aynen tamamen C++ ile geliştirilmiş çekirdek yapısı ve %100 API yönetimi ile windows sunucularda da çalışır duruma gelmiştir.

Download ederek deneyebilirsiniz. Dilerseniz demoları incelemenizde mümkündür.

Son güncelleme ile birlikte ana iskeleti bir kez daha değiştirdik ve update sistemini otomaik ve el ile müdahale edilmeden tamamlanabilecek bir yapı olarak düzenledik. Windows beta süreci sanıyorum bir kaç ay daha sürecektir. Bu süre sonrasında Plesk Windows sürümündeki tüm özellikleri + linux xopanel ile tek ekrandan çalışma yapısını eksiksiz olarak kullanabilirsiniz.

Üzerinde çok fazla çalıştığımız ve aşırı özendiğimiz BACKUP-RESTORE-MIGRATION konusunu test etmenizi öneririm. Linux sunucudan windows'a aktarımların ne kadar hızlı ve ne kadar sorunsuz yapılabildiğini, yedeklemelerde karnınız ağrımadan iş yapabildiğinizi görebilirsiniz.

Bunların yanı sıra Xopanel kullanımları hakkında da bilgi vermek istiyorum. Ben bu mesajhı yazarken tüm beta ve stabil sürümlerde aktif 2017 adet sunucuda yazılımımız çalışmaktadır. Bunlara ek olarak Xopanel San Francisco ofisinin çalışmalarına başladık. Facebook, Apple ve Google'a komşu olarak ofisimizi bu yıl içerisinde açmış olmayı ümit ediyorum.

Xopanel ücretlerine gelince, 2014 haziran ayına kadar tamamen ücretsiz olarak devam ediyoruz, sonrasında aşağıdaki fiyatlar ile hizmet vereceğiz.

10 domain'e kadar ücretsiz
10 domain üzerinde Bayi fiyatı 2 USD
10 domain üzeridne Son Kullanıcı fiyatı 4 USD