Merhaba arkadaşlar. Forumdan bir arkadaşa 250 lira karşılığında bir sitenin klon temasını yaptırmak için anlaştık. Sitenin asıl kısmını yaptı ama bi kaç yerde eksik bıraktı gitti. Ne paramı verdi nede eksikleri giderdi.

Eksikleri gidermesi için yine forum üzerinden bir kişi ile anlaştık 65 lira istedi 40 lirasını gönderdim. 8 gün uğraştı istediklerimin sadece 2-3 tanesini yerine getirebildi. Sonra düzeltemedim bu iş beni aştı deyip bıraktı.

bu konu üzerinden 2. bir arkadaşla anlaştım onunta yapamadığı 1-2 yer kaldı.

Yani şu wordpressten adam akıllı anlayan birisi varsa gelsin konuşalım şu sitenin eksiklerini yapalım. Wordpress'in içine 2 kod eklemeyi bilen ben uzmanın diyip geliyor. Hem param gidiyor hem zamanım. Bir şey istediğimde ben bunu bilmiyorum anlamam demeyecek birisi gelsin. Konuşalım istediklerini söyliyim fiyat çıkarsın şu işi halledelim.

Arkadaşlar wordpres teması var doğru ama olay sadece eklenti kurularak yapılacak iş değil. Eklenti kurmayı bile geliyor ben yaparım diye olmayınca tema bozuk diyor. Tema bozuk olmasa zaten gelip burda konu açmam bende eklenti kurmasını biliyorum

Özellikle istediklerim

Tema oyun temasıdır benzer oyunlar kısmı çalışmıyor kafasına göre bir yerden çekiyor ne olduğunu çözemedim.

Facebook ile yaylaş dediğimde oyunun resimi çıkmıyor başka bir resim çıkıyor.

Bakın bir daha diyorum tema arızalı işi alıp sonra bu tema bozuk demeyin bana. Bu arızaları giderecek birsi lazım.

Konu Güncel