Arkadaş yine mi zincir? Mal satamayan mağaza satmaya, aslında ucunda 500 lira olduğu için her halukarda mal kadar mağaza satmaya çalışacak. Üstelik standart paket satılmadığından bu işe 1.950 lira ile girilecek, kaldı ki kapalı devre b2b barındırması sebebiyle millet 3.500 liralık pro pakete geçmek için uğraşacak. Bunun için sağda solda "sermayesiz" diyerek mağaza satışı yapmaya, bayi edinmeye çalışacak. Mağaza satışı yaptıkça seviye artacak, alt mağazaların satışlarından prim alacaksın. Bu sistemde ürün satmayı, yani ticaret yapmayı ön gören ne var merak ettim. Sistem mağaza satışı üzerine kurulmuş, ürün satışını kim düşüneceğim diyorsa ürün fiyatlarını öğrensin, ürün satarak ne kazanabileceğini hesap etsin.

Yok, durum benim dediğim gibi değil ise bu işin pazarlamacısı olarak bu konuda benim gibi düşünenler olabileceğini görüp, aksini izah eden detaylı bir açıklama yaprsınız. Ben sistemde saadet zincirinden başka bir şey göremedim. Konuya ise dropshipping alışveriş yapabileceğim yerler aradığım için girmiştim. Yani konuyla ilgiliyim. 20 seneden fazla ticari geçmişim var.

---
Şimdi fark ediyorum da konu zaten İnternetten Para Kazanma Sanatı bölümündeymiş. Normalde bu bölüme girmiyorum bile.